top of page
_DSC1106-EDIT.jpg

Hei

Tässä tuon esiin ammatillista profiiliani mikä on muotoutunut monipuolisten työtehtävien ja koulutuksen muokkaama.

Suosittelen tämän jälkeen myös lukemaan suositukset sivulta mitä aikaisemmat kollegat minusta ovat mieltä. 

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook

Profiili

Olen monipuolinen materiaali- ja pintakäsittelytekniikan insinööri, joka on lähes valmistunut myös rakennustekniikan insinööriksi, erikoistuen tuotantojohtamiseen. Minulla on vankka 7 vuoden kokemus nanotimanttimateriaalien kehityksestä, valmistuksesta ja käytöstä, mikä on antanut minulle ainutlaatuisen näkökulman materiaalitekniikan alalle. Lisäksi olen hankkinut arvokasta työkokemusta rakennusalalta, toimien työmaainsinöörinä sekä 111 asuntoisessa kerrostalohankkeessa että arvo-omakotitalokohteen parissa.

Minulle on tyypillistä laaja vahvuuksien kirjo, joka vaihtelee käsillä tekemisestä loogisen ajattelun mestaruuteen. Olen luontainen ongelmanratkaisija ja nopea tekemään vaikeitakin päätöksiä. Olen kehitysorientoitunut ja näen jatkuvan oppimisen ja kehittymisen tärkeänä osana ammatillista polkuani.

Aikaisemmissa työpaikoissani olen saanut mahdollisuuden työskennellä itseohjautuvasti ja projektit ovat antaneet minulle kattavaa kokemusta kotimaisista ja kansainvälisistä tuotekehitysprojekteista sekä prosessikehityksestä. Kunnioitan laadukasta lopputulosta ja pyrin aina ottamaan vastuun suurista kokonaisuuksista, jakamalla tehtäviä tiimiläisten vahvuuksien mukaan.

Intohimoni on kehittää asioita ja löytää uusia lähestymistapoja. Loogisen ajattelun ja ongelmanratkaisutaitojen lisäksi olen tekninen osaaja ja tutustun nopeasti uusiin työkaluihin ja ohjelmistoihin. Tiedonnälkäinen opiskelija, opiskelen yhä kolmessa oppilaitoksessa pitääkseni mielenkiintoni yllä.

Tiimissä saatan olla hiljainen jäsen, joka puhuu silloin kun on asiaa. Kukoistan kuitenkin hyvässä tiimissä, joka antaa jokaiselle tilaa ja tunnistan tiimiläisten vahvuudet ja jaan tehtäviä sen mukaan. Olen looginen ajattelija ja kommunikoin suoraan ja selkeästi.

Stressitilanteet motivoivat minua ja saavat minut keskittymään entistäkin paremmin. Olen nopea sopeutumaan uusiin ympäristöihin ja olen vaihtanut rohkeasti alaa silloin kun vanha ei enää tuonut minulle mieluisia haasteita. Näen innovatiivisuuden tärkeänä ja pyrin tuomaan esille uusia ideoita ja ratkaisuja.

Tulevaisuudessa tavoitteeni on toimia johtajan roolissa, erityisesti innovaatioiden tai kehityksen parissa. Etsin vakaata ja haastavaa työtä, jossa voin hyödyntää laajaa osaamistani ja viedä organisaatiota eteenpäin uusilla ratkaisuilla ja näkökulmilla.

Ota yhteyttä

Olen aina avoin keskustelemaan uusista haasteista ja kuulemaan mitä maailmalla tapahtuu.

358-440 755 755

bottom of page