top of page

Suositukset

defaultavatar.png

Hei

Kai Alhoranta

Vastaava työnjohtaja

Minulle voi soittaa numeroon

(+358) 400 759 148

Hei

Niko Rostedt

NextInoxin toimitusjohtaja ja perustaja

Yli 15 vuoden kokemus IP-kaupallistamisesta ja uusista materiaaleista

(+358) 400 372 859

  • LinkedIn

Suosituskirje

05.10.2021

Arvoisa Vastaanottaja,

 

Tarjouduin kirjoittamaan tämän suosituskirjeen Jannelle, oltuani hänen esimiehensä Carbodeonissa viiden vuoden ajan, nähden hänen suoriutuvan erinomaisesti annetuista tehtävistään. Hänen erityinen oma-

aloitteisuutensa ja ratkaisukeskeisyytensä laajensivat hänen työnkuvaansa teknikosta tärkeäksi asiantuntijaksi kaikissa prosessi- ja kehittämistoimissa.

 

Hänestä tuli nopeasti yksi arvostetuimmista työntekijöistämme, "kyllä onnistuu" -henkilö, jonka osaamista kaikki kysyivät tehdessään erityisprojekteja. Hänen omistautumisensa ja valmiutensa tehdä pitkiä

työpäiviä saadakseen työnsä valmiiksi teki hänestä ratkaisevan tekijän monissa projekteissa.

 

Janne on toiminnallaan osoittanut sopeutumiskykynsä ja halukkuutensa kehittää osaamistaan vastatakseen odotuksiin millä tahansa osa-alueella. Luottavin mielin jätin teknologiapäällikön tehtäväni Jannen vastuulle

lähtiessäni toisiin tehtäviin.

 

Janne on suorittanut rakennusinsinöörin tutkintoa työn ohella ja on ymmärrettävästi kiinnostunut tehtävistä, jotka haastavat hänen jatkuvasti kehittyvää osaamistaan.

Voin lämpimästi suositella Jannen harkitsemista tarjottuun tehtävään. Hänen proaktiivisuutensa yhdistettynä osaamiseensa ja viimeisimpiin opittuihin uusiin taitoihin tekee hänestä erittäin pätevän valinnan riippumatta siitä, vastaako hänen kokemus tarkalleen vaadittua.

 

En epäröisi tarjota hänelle paikkaa, jos tilaisuus ja oikea rooli avautuisivat. Mikäli haluat kuulla lisää suosituksestani minulle voi soittaa tai laittaa sähköpostia.

 

 

Ystävällisin terveisin,

 

 

Niko Rostedt

nophotofemale.png

Hei

Tatja Maunula

Laatu- ja turvallisuuspäällikkö

Carbodeon Ltd Oy

(+358) 405 927 172

  • LinkedIn

Letter of Reference

Minulla on ollut ilo saada työskennellä Jannen työkaverina Carbodeonilla laatu- ja turvallisuuspäällikkönä yli kuuden vuoden ajan.

Janne on työskennellyt täällä tammikuusta 2015 lähtien. Tuona aikana hän on osoittanut olevansa ahkera ja jatkuvasti kehittyvä työntekijä - kykenevä hallitsemaan projekteja myös oman osaamisalueensa ulkopuolelta ja saattamaan ne onnistuneesti loppuun asti.

Janne säilyttää rauhallisen ja myönteisen asenteensa lähestyvien määräaikojen edessä ja on aina käytettävissä auttamaan työtovereitaan tarvittaessa ja tuo yleensä mukanaan erittäin innovatiivisia ideoita.

Harvoin törmää henkilöön, joka on lahjakas sekä suurissa kokonaisuuksissa, että pienten yksityiskohtien toteuttamisessa - Janne on juuri tämä henkilö.

Janne on älykäs, kykenevä, omistautunut ja miellyttävä työntekijä, joka nauttii ongelmien ratkaisemisesta ja uusien ideoiden toteuttamisesta. Hän tarkkailee aina erityisellä herkkyydellä huomatakseen pienimmätkin yksityiskohdat, jotka vaikuttavat suuremmassa kuvassa. Uskon luottavaisesti, että hän kykenee käsittelemään minkä tahansa tilanteen ammattitaitoisesti.

Tulemme kaipaamaan Jannea tiimissämme, mutta menetyksemme voi olla toiselle voitto. Älä epäröi ottaa minuun yhteyttä, mikäli haluat kuulla enemmän kokemuksiani Jannen kanssa työskentelemisestä.

 

Ystävällisin terveisin,

 

Tatja Maunula

Laatu- ja turvallisuuspäällikkö

bottom of page